HARLEY DAVIDSON LJUBLJANA

Legendarna znamka motorjev naredi prehod iz 4 programov na en sistem.

US MOTO d.o.o. je generalni uvoznik motorjev Harley Davidson v Sloveniji.

Odlično založen ter urejen salon s servisno delavnico se nahaja na Rudniku v Ljubljani.

www.harley-davidson-ljubljana.si

Pri iskanju programske opreme za naše poslovanje, prodaja artiklov, servisna dejavnost in poročanja, smo se osredotočili na nekaj točk. Enostavnost in preglednost pri vnašanju in iskanju posameznih artiklov, enostavnost nadgradnje ali personalizacija določenih modulov, ter hitro in korektno sodelovanju pri reševanju izzivov.

Miha Utenkar, vodja servisa

Izziv podjetja

Za vodenje salona, prodajo in servisno delavnico smo uporabljali 5 različnih programskih rešitev, ki med seboj niso delovale. Sprememba je bila nujna.

Glavni izziv je bil najti sistem, ki bi nam omogočal sinhrono vodenje, naročanje blaga in prodajo blaga v maloprodajni trgovini ter vodenje servisa oz. servisnih nalogov skupaj z naročanjem servisnih delov.

Kot generalni uvoznik smo potrebovali tudi posebna poročila, ki smo jih morali izdelovati ročno, kar je vzelo veliko časa.

Iz 4 programov na enega

Ker Datastudio poslovni sistem bazira na Claris FileMaker platformi, je bila implementacija sistema enostavna. Maloprodaja in servis sta že del osnovnega sistema. Zato je bila vzpostavitev dela in prenos vseh šifrantov iz predhodnjih programov v nov sistem enostavna.

Zelo pomembna funkcija je bila tudi zagotovitev zgodovine servisiranih motorjev, ki serviserju omogoča hiter vpogled kaj se je z določenim motorjem dogajalo.

Prav tako smo vzpostavili elektronsko izmenjavo dokumentov s podjetjem Harley Davidson in tako skrajšali poročanje iz nekaj ur na nekaj minut.

Celotno podjetje sedaj z enim programom obvladuje vsa pomembna dnevna opravila, mesečna poročila in ima pregled nad celotnim poslovanjem na enem mestu.

Dejavnost

Servis
Maloprodaja
Nabava
Izmenjava podatkov

Naprave

Osebni računalniki

Tip namestitve

Lasten strežnik

Izpostavljene funkcije

»Enako, kot mi delamo na motornih kolesih Harley-Davidson, enostavni za uporabo, ter veliko možnosti za personalizacijo, oziroma customizacijo v našem žargonu. Vse to nam omogoča programska oprema Datastudio z ekipo…..«

Miha Utenkar / Vodja servisa

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket