JAPAN PIANO CENTER

Največji salon pianin in klavirjev v Sloveniji

Japan Piano Center je podjetje s 25-letno zgodovino in izkušnjami. Nudijo vrhunsko kvaliteto po dostopnih cenah. 

Kot pooblaščeni Yamahin prodajalec imajo na razpolago nove klavirje, pianine in električne klavirje YAMAHA, prav tako pa njihova ponudba zajema strokovno obnovljene inštrumente znamk YAMAHA in KAWAI.

V sklopu salona nudijo tudi najem učilnic za učenje igranja klavirja. Več o izjemni ponudbi si preberite na njihovi strani www.japanpianocenter.com

Zaradi slabih preteklih izkušenj, nam je bil eden izmed kriterijev tudi dobra tehnična in vsebinska podpora pri uporabi programa.

Diana Alfirev, Direktorica

Izziv podjetja

Kljub "ozkemu" asortimanu artiklov ima podjetje zelo razvejano dejavnost saj ponudba obsega tako maloprodajo, veleprodajo, kratkoročne izposoje, dolgoročne najeme, servisiranje, dostave ter tudi "glasbeno šolo" oz. najeme učilnic. 

Zaradi vsega omenjenega je administracija vseh dejavnosti večino potekala preko excelovih tabel ter blagajniškega programa. Zaradi nepovezanosti vseh elementov in precejšnje rasti prodaje je obvladovanje vseh informacij postajalo vedno težje. 

Podjetje je želelo vzpostaviti enovit in pregleden sistem, ki bo pokrival celotno dejavnost, hkrati pa bo odlično deloval tudi na napravah z macOS in iOS. 

Zmanjšanje administracije

Namen integracije programa DPS je bil, da se v enem programu zajame obvladovanje vseh poslovnih dogodkov na enostaven način ter omogoči preprost pregled poslovanja podjetja.

Izpostavljene funkcije

Iskali smo program »po meri«, ki bi bil enostaven za uporabo, hkrati pa bi nam omogočil personalizacijo modulov, ki jih uporabljamo pri vsakodnevnem poslovanju. 

Diana Alfirev / Direktorica

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket