Lima Medical

Družinsko farmacevtsko podjetje

Lima Medical je družinsko farmacevtsko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo in prodajo preko spletne trgovine. Vedno gledajo na dolgi rok, zato jim je pomembno zadovoljstvo njihovih kupcev. Trudijo se, da na slovensko tržišče pripeljejo izdelke, ki manjkajo in jih kupci iščejo. Od njih lahko pričakujete poštenost in zadovoljstvo. Najdete jih na www.lima-medical.com.

MagPharm

Družinsko farmacevtsko podjetje

MagPharm je družinsko farmacevtsko podjetje, ki se ukvarja z uvozom in distribucijo medicinskih pripomočkov ter pripomočkov za mamice in dojenčke. Več o njihovi ponudbi in podjetju si poglejte na njihovi spletni strani.

“Program uporabljamo že kar nekaj let in moramo reči, da je izredno pregleden, enostaven ter nudi veliko funkcij, ki nam olajšajo vsakodnevno delo in pregled poslovanja. Program vedno priporočamo tudi poslovnim kolegom, ki so v iskanju poslovnega programa za svoje podjetje.”

Zdravko Plečnik, direktor MagPharm

“Datastudio program je resnično enostaven za uporabo in zelo pregleden. Moramo pa pohvaliti tudi tehnično podporo, saj nam ekipa Datastudia vedno priskoči na pomoč brez kakršnegakoli problema, ter nam hitro pomaga pri katerikoli zagati.”

Mojca Plečnik, direktorica Lima Medical

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket