PASJA GAJBA

Najboljša trgovina za pse

Pasja gajba je rezultat trdega dela in ljubezni do pasjih kosmatincev. Vse na njihovih policah je preizkušeno in preverjeno. Urša in Katarina sta tudi sami lastnici kužkov in verjameta, da je potrebno poskrbeti karseda najbolje za naše ljubljenčke. Menita, da njuna Gajbica povezuje pasjo skupnost, saj lahko v trgovino pridete samo na klepet in kavo ali po nasvet. S seboj lahko pripeljete tudi svojega kužka.

 

Del dobička vsako leto namenijo tudi zavodu in fundaciji, ki nudi pomoč zapuščenim psom.

V njihovi trgovini se najde tudi kaj za mačke in za nas ljudi. Preverite sami na njihovi spletni strani.

 

“Programi so si danes med seboj dokaj podobni in v večini vsi v osnovi zadostijo našim potrebam. Kar mi je pa pri Datastudiu res všeč in je glavni razlog, da niti ne pomislim na druge ponudnike, pa je odzivnost pri vsebinskih težavah in način reševanja pomoči. Vedno so dosegljivi tako na mail kot na telefon in večkrat prijazno odgovorijo tudi na isto vprašanje.”

Katarina Vavpetič, direktorica

Izziv podjetja

Podjetje Pasja Gajba uporablja modul za spletne trgovine in POS modul za maloprodajo. Izbrali so možnost gostovanja v oblaku.

Na začetku uporabe programa jim je bilo vse pojasnjeno - glede vodenja zaloge, sinhronizacije s spletno trgovino ter kako potekajo prejete in izdane konsignacije. Ekipa Datastudia poskrbi, da je vse jasno na začetku poslovanja, če pa pride do težav smo pa seveda tu, da pomagamo.

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket