PROFARM – OPREMA ZA KMETIJSTVO

Spletna trgovina, veleprodaja, maloprodaja in terenska prodaja v enem sistemu!

Podjetje PROFARM d.o.o. se ukvarja s prodajo opreme za kmetijstvo, vrt in industrijo. Ukvarjajo se z malo kot tudi veleprodajo in prodajo preko spleta.

So zastopnik nekaterih uveljavljenih evropskih podjetij. Glavno tržišče je slovenski trg.

www.profarm.si

Pri izbiri programa za vodenje našega poslovanja smo iskali program, ki bo enostaven in logičen za uporabo, obenem pa bo nudil tudi prijeten grafični uporabniški vmesnik ter združeval pod eno “streho” vse kar potrebujemo.

Darko Košenina, direktor

Izziv podjetja

Ker ima Profarm precej razvejan način nudenja produktov so potrebovali sistem, ki bo podpiral maloprodajo, veleprodajo, spletno prodajo. Poseben del prodaje predstavljajo tudi terenski potniki kateri naročajo in prodajajo blago neposredno na terenu.

Želja podjetja je bila vzpostaviti enovit sistem, ki bi pod eno streho združil klasično prodajo, terensko ter spletno prodajo in tako omogočil enoten pregled nad zalogo, naročili, odpremo in plačili.

Poleg omenjenega v podjetju uporabljajo tudi Apple računalnike, katere so želeli obdržati.

Naša skrb, da bo integracija iz starega poslovnega programa na Datastudio poslovni sistem težavna, se je izkazala za neupravičeno. Delo s programom smo vsi zaposleni hitro osvojili, nejasnosti in dodelave pa s pomočjo ekipe Datastudia hitro sproti reševali.

Darko Košenina, direktor

Naša rešitev

Datastudio poslovni sistem je ponudil vse odgovore na skrbi in želje podjetja Profarm. Sam sistem ima že privzeto vgrajene skoraj vse funkcionalnosti, ki so jih potrebovali.

Poudarek je bil predvsem na naročanju, rezervaciji in odpremi blaga.

Neposredna povezava spletne trgovine in programa omogoča hiter prenos spletnih naročil neposredno v centralni sistem in njihovo nadaljno obdelavo ter odpremo z neposredno integracijo storitev Pošte sovenija.

Dodatna želja podjetja je bila prilagojen vmesnik za delo trgovskih potnikov na terenu. Mobilni modul omogoča neposredno pobiranje naročil, real time vpogled v zalogo in izdelavo ponudb. Vse ponudbe morajo zaradi lažjega razumevanja produktov biti opremljene s slikami ali tehničnimi listi. Mobilni modul omogoča tudi pregled plačil posameznih naročil oz. izdanih računov ter opozarjanje na morebitne neplačnike.

 

Dejavnost

Naročanje, rezervacije,
spletna trgovina, veleprodaja,
maloprodaja, trgovski potniki

Naprave

Osebni računalniki Windows/Mac,
iPad, web

Tip namestitve

Lasten strežnik

Prilagojene funkcionalnosti

»Z Datastudio poslovnim sistemom smo dosegli transparentnost poslovanja. V en sistem smo povezali maloprodajo in veleprodajo, kakor tudi spletno trgovino. Vsekakor smo s poslovnim sistemom zelo zadovoljni in ga toplo priporočamo.«

Darko Košenina, direktor

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket