TRGOVINA RENINI

Moderna trgovina z obutvijo in modnimi dodatki

Podjetje Dareda d.o.o. se ukvarja s prodajo obutve in modnih dodatkov kot so Guess, Liu Jo, Albano, Nero Giardini, Roccobarocco, Luciano Barachini, Geox, Andrea Morelli in 4US.

Posebno mesto ima lastna blagovna znamka Renini, ki jo odlikuje kakovostna italijanska izdelava in premišljeno zasnovani detajli. Obutev prodajajo v treh poslovalnicah RENINI v Ljubljani ter na spletni trgovini renini-shop.si.

Izziv podjetja

Podjetje je uporabljalo starejši poslovni program, ki ni omogočal povezav poslovnih enot niti povezave s spletno trgovino.

Ker je podjetje z vidika informatike želelo v korak s časom so iskali sistem, ki jim bo ponudil vse v enem za sprejemljive stroške.

Naša rešitev

Osnovni paket Datastudio poslovnega sistema ponuja vse kar je podjetje želelo. Ker je podjetje želelelo skrb za podatke prepustiti nam smo poslovni sistem postavili v oblak.

Tako vse poslovne enote delujejo nemoteno ena od druge a kljub temu omogočajo vpogled v zalogo iz ene v drugo enoto, prav tako pa omogočamo strankam vračilo blaga neodvisno od poslovalnice v kateri so blago kupili.

Ker je spletna prodaja v porastu, v obdobju razprodaj pa je kvalitetna obutev hitro prodana, je bilo pomembno, da imata tako slovenska kot hrvaška spletna trgovina vedno prikazano ažurno zalogo, ki se osvežuje samodejno.

Dejavnost

Maloprodaja
Spletna prodaja

Naprave
Osebni računalniki Windows
Tip namestitve
V oblaku

Izpostavljene funkcije

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket