RIFUZL – DRUGAČNA ŽIVILSKA TRGOVINA

Trgovina brez plastične embalaže

Rifuzl je izredno zanimiva trgovina. Njihova zgodba pa sledeča.

Kot pripoveduje Primož:  "Pred nekaj leti sva bila s prijatelji v Grčiji na dopustu. Nekega večera smo čakali na sončni zahod in pogovor je nanesel na ogromno koščkov plastike, ki so bili v pesku, na katerem smo sedeli. Spraševali smo se, od kod so vse te smeti prišle, saj večina ljudi odpadkov ne odvrže kar tako v naravo. Prišli smo do ideje za trgovino, kjer nič ni pakirano v plastično embalažo."

www.rifuzl.si

“Po dveh letih smo prerasli naš prvi program za maloprodajo. Ker smo v Rifuzlu polni idej za prihodnost smo iskali program kateri bo lahko rastel z nami. 

Primož Cigler, direktor

Izziv podjetja

V Rifuzlu nakup poteka drugače. V trgovino moraš priti pripravljen. Stranke prinesejo s seboj svojo embalažo ali jo opcijsko kupijo v trgovini. 

Tudi proces nakupa je malenkost specifičen. Najprej stranka na tehtnici stehta embalažo in dobi nalepko s podatkom o teži prazne embalaže. Potem si kupci napolnijo živila v svoje posode. Na koncu pridejo na blagajno, kjer se vse skupaj stehta še enkrat, pri čemer se odšteje maso embalaže.

Zaradi specifičnega načina prodaje ter širitve na online nakupe, ki jih stranke lahko prevzamejo tudi v trgovini, je Rifuzl potreboval program, ki bo omogočal čim bolj optimizirano delo.

Naša rešitev

Primož nas je kontaktiral ter razložil njihovo situacijo. Takrat določenih funkcionalnosti v programu še nismo ponujali. Njegove potrebe in ideje so bile izredno smiselne in zanimive. Skupaj smo določili, kako naj bi posamezne funkcije delovale. 

Odločili smo se, da jih ponudimo tudi našim ostalim strankam v redni verziji Datastudio poslovnega sistema.

Dejavnost

Naročanje, Maloprodaja, Spletna trgovina

Naprave

Osebni računalniki Windows/Mac,
tehtnica, čitalec črtne kode

Tip namestitve

Oblak

Izpostavljene funkcionalnosti

“Najbolj nas pri Datastudiu preseneča hitra in učinkovita podpora”

Manca Behrič , direktor

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket