HIDRAVLIKA CELJE d.o.o.

Ekskluzivni zastopnik proizvajalca vodovodne opreme Düker v Sloveniji.

Podjetje Hidravlika d.o.o. je družinsko zasebno podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1989. Ukvarjajo se predvsem s prodajo industrijske hidravlike ter pnevmatike. Podjetje poizkuša že vrsto let prodajni program prilagajati potrebam kupcev z uvajanjem novih proizvodov, s kratkimi odzivnimi roki, bogato zalogo, tehnično pomočjo ter razširjeno poslovno mrežo na domačem in tujem trgu.

Pri Hidravliki d.o.o. so kupec in njegove želje vedno na prvem mestu.

 

Poglejte njihovo ponudbo na spletni strani Hidravlika Celje d.o.o.

“Za Datastudio smo se odločili po predstavitvi programa, ki so jo pripravili za nas. Najprej nas je prepričal izgled programa in njegova enostavna uporaba.”

Josh Les, direktor

Izziv podjetja

Podjetje Hidravlika se ukvarja z veleprodajo. Uporabljajo redno verzijo programa, ni ga bilo potrebno nič prilagoditi za učinkovitejšo uporabo.

Edina posebnost je bila to, da imajo podružnico v Srbiji. Tudi srbsko podjetje uporablja program Datastudio in to kar v slovenščini, saj se znajdejo v njem kljub drugemu jeziku.

“Program ima ogromno možnosti, všečen je na pogled in preprost za uporabo. Vsi zaposleni so zadovoljni z uporabo. Predvsem pa moramo pohvaliti odlično tehnično podporo.”

Josh Les, direktor

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket