TRGOVINA MAČEK

Trgovina s spodnjim perilom in kopalkami

Trgovina se ukvarja s prodajo ženskega, moškega in otroškega spodnjega perila in kopalk. So družinsko podjetje, na trgu že od leta 2006 in poleg slovenskih poslujejo tudi z nemškim podjetjem Anito ter z raznimi italijanskimi podjetji. Njihove znamke prodajnega programa so tudi Sielei, Ammann, Lormar, Intimidea, Lovelygirl in druge. Poleg tega pa ponujajo tudi ročno tkane izdelke modne oblikovalke Valentine Tominec. Njihova vizija strmi k stalnemu iskanju novih udobnih in človeku prijaznih izdelkov.

Fizična trgovina se nahaja v Novi Gorici imajo pa tudi spletno trgovino - trgovinamacek.si

“Odločili smo se za Datastudio poslovni sistem, ker je prilagodljiv in pregleden. Najbolj pa me je prepričala podpora in lepo sodelovanje z ekipo Datastudia pri reševanju problemov. Nikoli nisem prejel odgovora, da stvar deluje in konec, temveč so mi vedno prisluhnili in smo skupaj rešili problem. Všeč nam je tudi, da je podpora vključena v ceno programa in je ne zaračunavate dodatno.”

Matjaž Černic, lastnik trgovine Maček

Izziv podjetja

Trgovina Maček prodaja spodnje perilo in kopalke za ženske, moške in otroke. Artiklov je ogromno in rabili so program, ki bi jim optimiziral prodajo preko spleta, brez zapletov pri beleženju zalog ter s hitro obdelavo naročil. Zelo so zadovoljni z Datastudio poslovnim sistemom, saj je zaloga na spletni strani in v programu vedno usklajena in točna. Ko so želeli kakšne dodelave glede spletne trgovine in programa, smo to vključili v posodobitve. Zaradi fizične trgovine uporabljajo tudi POS modul.

Izpostavljene funkcije

“Odlično je tudi, da takoj pridemo do podatkov za primerjavo obdobij, neplačanih računov… in to vse na enem mestu. Vse pohvale pa res tehnični podpori, ostanite taki še naprej!”

Matjaž Černic, lastnik trgovine Maček

Enostavnost poslovanja

Želite sistem, ki lahko pripomore k uspehu vašega podjetja?

Spoznajte še ostale uspešne stranke

Shopping Basket