Izberite vašemu podjetju primeren paket

BREZPLAČNA PODPORA PRI UPORABI PROGRAMA
PREKO TELEFONA, E-POŠTE ALI ODDALJENE POMOČI
PRIPOROČI DPS
POPUST: 10% VREDNOSTI RAČUNA NOVE STRANKE
Previous slide
Next slide

MINI PAKET

Namenjen je podjetjem, ki se ukvarjajo predvsem s storitveno dejavnostjo brez vodenja zaloge. Paket vsebuje:

OD 12 EUR / mesec / povezava

OSNOVNI PAKET

Namenjen je podjetjem, ki poslujejo storitveno ali blagovno. Omogoča vse funkcije, ki so potrebne za obvladovanje poslovanja od klica stranke, naročanja, prodaje, plačil in poročanja. Paket vsebuje:

OD 20 EUR / mesec / povezava

NAPREDNI PAKET

Osnovnemu paketu doda napredne funkcionalnosti primerne za podjetja s kompleksnejšim poslovanjem ali večimi področji uporabe. Napredni paket pravtako razširi uporabo programa na mobilne naprave (iOS in iPadOS).

od 28 EUR / mesec / povezava

Navedene cene veljajo za letni najem in so brez DDV.

Vse pakete lahko nadgradite s spodnjimi dodatki

POS - MALOPRODAJNA DAVČNA BLAGAJNA

Maloprodajni modul za hitro prodajo, uporaba POS tiskalnika (80mm papir), uporaba čitalca črtne kode, tehtnice, darilni boni, kartice ugodnosti, hitro fakturiranje spletnih naročil v primeru osebnega prevzema, hitro fakturiranje servisnih nalogov. Več o funkcijah si preberite tukaj.

10 EUR / mesec

OBDELAVA SPLETNIH NAROČIL IN DOSTAVNE SLUŽBE

Omogoča masovno izmenjavo podatkov s spletnimi trgovinami in dostavnimi službami. Prenos naročil v program, sinhronizacija artiklov, zaloge, pogodbenih cenikov in poslovnih partnerjev ter nadaljno obdelavo kot so rezervacije, zaloga, odprema, tisk nalepk in fakturiranje. Več o funkcijah si preberite tukaj.

30 EUR / mesec

Izbirate lahko med tremi načini uporabe programa

NA RAČUNALNIKU

Primerno za mala podjetja, ki želijo podatke hraniti pri sebi ali pa imajo slabo internetno povezavo. Program hrani vse podatke na računalniku in ne zahteva internetne povezave.

V OBLAKU

Primerno za podjetja, ki imajo več poslovnih enot ali pa zgolj želijo do programa dostopati iz kjerkoli ter prepustiti skrb za varnost, posodobitve ter varnostne kopije nam. 

12 EUR / MESEC

LASTNI STREŽNIK

Primerno za zahtevne uporabnike, ki od poslovnega sistema pričakujejo največ. Hitrost, dostopnost, varnost in prilagodnjivost. Združuje možnost lokalnega neodvisnega delovanja od interneta združeno z dostopanjem do podatkov iz kjerkoli. Potreben je nakup licence za Filemaker server.

Potrebujete več?

Programsko rešitev lahko popolnoma prilagodimo vašemu poslovanju.

RAZŠIRITEV FUNKCIONALNOSTI

Datastudio poslovnemu sistemu lahko na vašo željo sprogramiramo dodatne specifične funkcionalnosti, ki jih potrebujete za delo.

IZDELAVA APLIKACIJ NA KLJUČ

Če potrebujete program, ki ga ni mogoče kupiti, vam lahko izdelamo 100% prilagojeno aplikacijo s pomočjo Claris FileMaker platforme. Več o platformi www.claris.com

Priporoči DPS in prejmi 10% popust od vrednosti računa nove stranke!