Privoščite si napreden poslovni sistem

OSNOVNI PAKET

Namenjen je podjetjem, ki poslujejo storitveno ali blagovno. Omogoča vse funkcije, ki so potrebne za obvladovanje poslovanja od klica stranke, naročanja, prodaje, plačil in poročanja. Paket vsebuje:

25 EUR / mesec / povezava

NAPREDNI PAKET

Osnovnemu paketu doda napredne funkcionalnosti primerne za podjetja s kompleksnejšim poslovanjem ali večimi področji uporabe.

35 EUR / mesec / povezava

Oba paketa je možno nadgraditi s spodnjimi dodatki.

Posamezna licenca predstavlja število hkratnih povezav v program. Primer. Podjetje ima 10 zaposlenih in 10 računalnikov. Vsi zaposleni potrebujejo dostop do programa na svojem računalniku. V praksi program nikoli ne uporablja vseh 10 uporabnikov naenkrat, temveč maksimalno štirje uporabniki. V tem primeru je dovolj najem štirih licenc.

Dodatki

POS

Maloprodajni modul za hitro prodajo, uporaba POS tiskalnika (80mm papir), uporaba čitalca črtne kode, tehtnice, darilni boni, kartice ugodnosti, hitro fakturiranje spletnih naročil v primeru osebnega prevzema, hitro fakturiranje servisnih nalogov:

POŠTA

Integrirana povezava z dostavno službo pošte slovenije. Omogoča neposredno pripravo paketov, označevanje storitev, tisk potrebne dokumentacije za izvedbo dostave. Podpiramo Pošto slovenije in GLS

SPLETNA TRGOVINA

Omogoča masovno izmenjavo podatkov s spletnimi trgovinami. Prenos naročil, sinhronizacija artiklov, zaloge, pogodbenih cenikov in poslovnih partnerjev ter nadaljno obdelavo kot so rezervacije, zaloga, odprema in fakturiranje.

e

eDokumenti

Elektrosnka izmenjava dokumentov med podjetji je vedno bolj pomembna.

Integrirana izmenjava eDokumentov preko sistema BizBox vam omogoča enostavno, hitro brezpapirno poslovanje.

iOS PRODAJA

iOS mobilni modul namenjen terenski izdaji davčno potrjenih računov in pregledu zaloge. Omogoča tudi enostavnejše delo v klasičnih poslovnih enotah.

iOS POTNIK

iOS mobilni modul nemanjen trgoviskim potnikom. Omogoča enostavno pobiranje naročil, izdaje ponudb, pregled zaloge, izdajo blaga z elektronskim podpisom dobavnic ter pregled finančnih podatkov strank potnika.

iOS SERVIS

iOS mobilni modul namenjen izdelavi servisnih nalogov na terenu in izdaji računov. Omogoča tudi zajem slik servisiranih naprav.

iOS SKLADIŠČE

Specializiran iOS mobilni modul za prejem, izdajo in inventuro blaga v skladišču. Nadomešča uporabo klasičnih čitalcev ter poveča preglednost nad delom v skladišču.

Nudimo različne možnosti namestitve programa

Lokalna namestitev

Primerno za mala podjetja, ki želijo podatke hraniti pri sebi ali pa imajo slabo internetno povezavo. Program hrani vse podatke na računalniku in ne zahteva internetne povezave.

Gostovanje v oblaku

Primerno za podjetja, ki imajo več poslovnih enot ali pa zgolj želijo do programa dostopati iz kjerkoli ter prepustiti skrb za varnost, posodobitve ter varnostne kopije nam.

Lastni strežnik

Primerno za zahtevne uporabnike, ki od poslovnega sistema pričakujejo največ. Hitrost, dostopnost, varnost in prilagodnjivost. Združuje možnost lokalnega neodvisnega delovanja od interneta združeno z dostopanjem do podatkov iz kjerkoli. Vse to je možno dopolniti z API izmenjavami podatkov z drugimi programi ali napravami. Možne so tudi nastavitve samodejnega periodičnega izvajanja določenih procesov, prilagajanje poslovne logike ali izdelave poročil..