Razvoj po meri

Izdelamo vam programsko rešitev, ki deluje točno tako, kot želite.

Claris Filemaker

Deluje na vseh platformah

Podpiramo delovanje na Mac, Windows, Linux, iOS in WEB platformah

V oblaku ali lastni strežnik

Izdelane aplikacije lahko  delujejo v oblaku ali na lastnem strežniku.

Varnost

Komunikacija preko SSL povezave, podatke kodiramo z AES 256-bit. Zagotavljamo skladnost z ISO/IEC 27001 in ISO/IEC 27018 .

Dolgoročna podpora

Naši tehniki poskrbijo za 24/7 podporo.

Claris FileMaker platforma

Vse naše programske rešitve so izdelane s pomočjo Claris FileMaker platforme s katero imamo več kot 15 letne izkušnje in smo Certified Developer.

Claris Filemaker platforma

Claris FileMaker 

Claris FileMaker 2023 platforma doboli gradnjo, premeščanje in upravljanje najučinkovitejših in zanesljivih operacijskih aplikacij za podjetja.

 

Claris FileMaker Pro

Poleg osnove vam ponuja še boljšo varnost, izgled in dosegljivost. Nudi tudi številna orodja za oblikovanje in vzdrževanje vaših aplikacij.

 

Claris FileMaker Go

Omogoča poganjanje visoko zmogljivih mobilnih aplikacij, potrebnih za dandanašnje potrebe poslovanja. Dostopna v App Store-u.

 

Claris FileMaker Server

Server omogoča varno gostovanje visoko zmogljivih aplikacij na sedežu vašega podjetja. Dovoli integracijo z ostalo tehnologijo. Podprt za macOS, Windows in Linux.

 

Claris FileMaker WebDirect

Claris FileMaker WebDirect omogoča zagon vaših aplikacij direktno iz internetnega brskalnika – brez spletnega programiranja. Izboljšajte delovanje vaših aplikacij. Dostopen pri FileMaker Server in FileMaker Cloud.

 

Claris FileMaker Cloud (kmalu)

Omogoča varno gostovanje visoko zmogljivih aplikacij v oblaku in njihovo integracijo s preostalo tehnologijo.

 

Zakaj uporabiti FileMaker platformo za izdelavo programa po meri?

V praksi se velikokrat izkaže, da že narejene programske rešitve ali spletne aplikacije ne pokrivajo vseh unikatnih potreb poslovnih procesov v podjetju ali organizaciji. Praksa pokaže, da le po meri izdelane programske rešitve delujejo točno kot veleva poslovna logika. 

Ker že sama rast organizacije in vodenje zahteva veliko udeležbo energije in finančnih sredstev si ponavadi lastniki težko privoščijo velike stroške in leta razvoja. 

Na srečo imamo FileMaker. FileMaker je idealna platforma za izdealvo robustnih, uporabniku prijaznih in varnih  programskih rešitev narejenih točno po meri vaše organizacije.

V Datastudiu imamo več kot 15 let izkušenj z razvojem programskih rešitev oz. aplikacij na FileMaker platformi. naši razvijalci vam bodo svetovali in pomagali najti rešitev, ki bo funkcionalno in stroškovno ustrezna.

Vrste dejavnosti, kjer se uporabljajo prilagojene rešitve na FileMaker platformi.

Zanesljiva programska oprema je temelj vsake organizacij ali podjetja. Statistika kaže da 75% organizacij redno vpeljuje programske rešitve v svoje poslovanje. Realnost pokaže, da določeni poslovni dogodki zahtevajo unikatne funkcionalnosti, ki jih že izdelane programske rešitve ne nudijo. Programska rešitev po meri pohitri in zniža stroške vašega poslovanja. Claris FileMaker platforma se uporablja predvsem v naslednjih dejavnostih:

  • Nepremičnine
  • Oglaševanje
  • Gradbeništvo
  • Izobraževanje
  • Zavarovalništvo
  • Državne ustanove
  • Proizvodnja
  • Zdravstvo
  • Neprofitne organizacije
  • Storitvene dejavnosti
Kakšne programske rešitve se lahko izdelajo s Claris FileMaker platformo?

Filemaker se lahko uporabi takorekoč za izdelavo kakršnekoli programske rešitve za obdelavo podatkov, planiranje, obvladovanje procesov, izdelavo poročil ali kot vmesnik za komunikacijo in predelavo podatkov med drugimi programi.

FileMaker platforma je izredno prilagodljiva in deluje na namiznih računalnikih, tabličnih računalnikih, telefonih ter kot spletna rešitev.

Kje se nahajajo naši podatki?

FileMaker platforma lahko deluje kot samostojna aplikacija na računalniku, lahko se uporablja kot oblačna storitev ali kot podatkovna baza na internem strežniku organizacije do katere lahk odostopate z različnimi napravami in računalniki.

Kakšen je izgled uporabniškega vmesnika?

Uporabniški vmesnik je lahko popolnoma prilagojen vašim željam. Priporočamo, da se uporabniški vmesnik izdela tako, da bo logičen in bo od uporabnikov zahteval čim manj uvajanja.

Kakšen je čas razvoja in stroški?

Čas je denar. Izdelave prilagojene programske rešitve poteka podobno kot gradnja hiše. Dober načrt izredno zmanjša stroške izdelave. Naši programerji vam bodo znali svetovati na podlagi praktičnih primerov. Neglede na povedano je razvoj na FileMaker platformi v povprečju minimalno 35% cenejši kot na primerljivih platformah.

Shopping Basket