Avtomatizirana obdelava spletnih naročil

Pohitrite in avtomatizirajte obdelavo spletnih naročil od prejema do fakturiranja in odpreme paketa v nekaj minutah.

obdelava-narocil

Obdelava naročil

Naročila se iz vaše spletne trgovine prenesejo neposredno v poslovni program, zato odpadejo vsa ročna prepisovanja, hkrati pa se močno zmanjša možnost napak pri vnosu podatkov.

Priprava pošiljk

Za pripravo nalepk in pošiljk se vam ni več potrebno prijavljati v spletne programe Pošte slovenije, GLS, DPD temveč jih tiskate neposredno iz prenešenih naročil. Sistem sam poskrbi za izmenjavo podatkov.

Masovno fakturiranje

Ni važno ali imate eno naročilo ali več kot 100. Vsa naročila lahko enostavno fakturirate z enim klikom in nato račune tiskate ali preko e-pošte masovno pošljete vašim kupcem.

Urejene zaloge

Po prodaji je zaloga vedno osvežena s spletno trgovino. Posebno je to pomembno, kadar imate poleg spletne tudi klasično trgovino, da ne prihaja do dvojnih prodaj. Možne so tudi rezervacije blaga.

Obdelava spletnih naročil 1

Sledenje pošiljk

Zaradi neposredne povezave med dostavnimi službami, se kode za sledenje pojavijo neposredno na prenešenih naročilih. Na podlagi tega lahko izdajate račune in posredujete kode za sledenje vašim strankam.

Odkupnine

Neposreden uvoz odkupnin omogoča enostavno masovno beleženje plačil na računih. Dodane so tudi avtomatike za prepoznavo napačnih plačil.

Mednarodna prodaja

Omogočamo izdajo računov v različnih valutah z različnimi davčnimi stopnjami, usklajeno z zakonodajo.

Mobilno v skladišču

V skladišču lahko mobilni vmesnik koristite za skeniranje in pripravo paketov. Poleg skeniranja nalepk omogoča tudi količinsko preverjanje artiklov za odpremo.

Podpiramo priljubljene eCommerce platforme

Ne uporabljate nobene od zgornjih platform? Na razpolago je tudi API, ki omogoča povezavo s katerokoli spletno trgovino.

iPhone odprema pošiljk 1

Priprava paketov z mobilno napravo

Uporaba mobilnega čitalca vam izredno pohitri pripravo paketov, izdajo in prevzem blaga.

Shopping Basket