O politiki piškotkov

Piškotke uporablja večina spletnih mest za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. So priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami uporabnikov spletnih mest. Razlog za uporabo piškotkov na našem spletnem mestu je njihova lastnost, da lahko shranjujejo podatke o posameznih spletnih straneh (podrobnosti o njenih prilagoditvah), zbiranju različnih statistik in navedb spletnega uporabnika – saj se lahko le z njimi spremlja pogostost obiskovanja določene vsebine na spletnih straneh. Z uporabo piškotkov ocenjujemo učinkovitost zasnove spletnega mesta ter tudi ustreznost vsebine na podstraneh.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Cookie names Type of cookie First or Third party Can be blocked Session or Persistent Expiry Time Purpose

Naše spletno mesto uporablja piškote za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Nadzor piškotkov
Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere podstrani morda ne bodo delovale pravilno.

Spremembe politike zasebnosti
Vse bodoče spremembe naše politike zasebnosti bomo objavili na tej podstrani. Prosimo, da za kakršnekoli posodobitve ali spremembe redno preverjate našo politiko zasebnosti.

Upravljalec piškotkov
DataStudio d.o.o.
Cesta Dolomitskega odreda 31
1000 Ljubljana

Varovanje in obdelava podatkov

Podatke, ki nam jih boste posredovali v vaši e-pošti, izpolnitvi obrazcev na spletni strani, preizkusu programa ali telefonskem klicu potrebujemo in jih obdelujemo, da vam lahko posredujemo navodila za brezplačni preizkus programa in ponudbo ter nadaljnje ponudbe, predstavitve, navodila, nasvete naših izdelkov in storitev. Podlaga za obdelovanje podatkov je izpolnitev vašega povpraševanja in vaša izrecna privolitev, ki ste jo izrazili s tem, da ste nam podatke poslali po e-pošti, podali preko spletnega obrazca pustili, v telefonskem pogovoru ali preizkusu programa. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Upravljavec in izključni uporabnik podatkov je Datastudio d.o.o. Od nas lahko zahtevate dostop do podatkov in popravek ali izbris podatkov ali omejitev obdelave in lahko vložite ugovor zoper obdelavo ter pritožbo pri nadzornem organu in zahtevate zagotovitev pravice do prenosljivosti podatkov. Podatki se ne iznašajo izven Evropskega gospodarskega prostora. Podatki se hranijo do poteka obdobja brezplačnega preizkusa, po tem obdobju pa do poteka rokov za pravna sredstva oz. za namen posredovanja nadaljnjih ponudb za naše izdelke in storitev do vašega preklica.